Alkmaar Store / VVV Alkmaar

Welkom bij de Alkmaar Store: dé bron van informatie en inspiratie voor zowel bewoners als bezoekers van deze prachtige stad.

Welkom bij de Alkmaar Store

De Alkmaar Store is dé bron van informatie en inspiratie voor zowel bewoners als bezoekers van Alkmaar. Ontdek de rijke geschiedenis, pittoreske grachten en beroemde kaasmarkt van Alkmaar. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, cultuur, winkelen of gastronomie, bij de Alkmaar Store helpen we je graag bij het plannen van je perfecte bezoek. Blijf op de hoogte van evenementen en geniet van de bruisende activiteiten die Alkmaar te bieden heeft. Kom langs bij onze vestiging, bezoek onze webshop of neem contact met ons op voor alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf in Alkmaar een onvergetelijke ervaring te maken.

Alkmaarse souvenirs en cadeaus
Op zoek naar een bijzonder aandenken aan Alkmaar? In de winkel aan het Waagplein vind je een uitgebreid aanbod Alkmaarse souvenirs, streekproducten en cadeaubonnen. Ook kun je tickets kopen voor de grachtenrondvaart, het Hollands Kaasmuseum, het Stedelijk Museum. Naast souvenirs en tickets vind je een uitgebreid aanbod drukwerken van Alkmaar en omgeving, zoals verschillende wandel- en fietsroutes.

Bezoek
De Alkmaar Store / VVV is gevestigd in de Waag, midden in het centrum van Alkmaar: Waagplein 2, 1811 JP Alkmaar

Telefoonnummer: 072-511 4284
E-mail: info@vvvweb.nl
Webshop: vvvwebshop.nl

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Alkmaar Store / VVV op www.vvvalkmaar.nl

Feestdagen: De Alkmaar Store / VVV is tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren open.
De Alkmaar Store / VVV is met Kerst, op nieuwjaarsdag en met Koningsdag gesloten.