alkmaar

Overnachten in Alkmaar

Alkmaar is de perfecte bestemming voor een stedentrip in Nederland. Overnachten in hartje Alkmaar of midden in de polder, het kan allemaal.

Zin om er even tussenuit te gaan?

Alkmaar is de perfecte bestemming voor een stedentrip in Nederland. Overnachten in hartje Alkmaar of midden in de polder, het kan allemaal. Lees hier alles over appartementen, B&B’s en hotels in Alkmaar. Een dagje Alkmaar is leuk, maar een weekendje Alkmaar is leuker!

Hotels

Alkmaar kent verschillende hotels, met ieder zijn eigen charmes en karakter. Boek je verblijf in Alkmaar bij een van de volgende hotels.

Bed & Breakfasts

Slaap je tijdens je city trip liever in een B&B? Alkmaar heeft een aantal superleuke, zowel in de stad als in de polder!

Unieke accommodaties

Probeer jij liever iets anders dan een standaard hotelkamer? Bijvoorbeeld een overnachting in een Tiny House of vakantieboot?

Groepsaccommodaties

Ben jij opzoek naar een grote accommodatie waar iedereen kan blijven slapen? Er zijn meerdere groepsaccommodaties waar jij terecht kan met jouw familie of vrienden.

Campings

Hou jij er van om de stad te ontdekken terwijl je in een tent of caravan slaapt? Dat kan! In omgeving Alkmaar zijn er vele prachtige campings!Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar
Winkelen in Alkmaar
Kom winkelen in Alkmaar! Hier vind je het allemaal. Van kleine boetiekjes tot grote ketens, er is zelfs een kringloop boulevard.
Cultuur & musea
Cultuur & musea
In Alkmaar wordt er heel veel georganiseerd waar jij heerlijk cultuur kunt snuiven. Genieten van live muziek, theater, een museum of samen een filmpje pakken. Dus, stap je voordeur uit en ga ...
Eten & drinken
Eten & drinken
Alkmaar heeft genoeg leuke horecazaken waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, fijne borrel of goed diner.