Voor een natje en een droogje

Op de kaasmarkt zelf, het Waagplein, vindt u vele restaurants en bars waar u iets kunt nuttigen. Ook aan het Canadaplein en op de Platte Steenen Brug zijn diverse terrassen. Gaat u met een groepje? De VVV regelt graag uw lunch of diner bij diverse gelegenheden in en om Alkmaar.

Ook kunt u het arrangement 'Eten en iets van de stad weten' boeken vanaf 8 personen. U wandelt met de praatgrage gids door de stad en geniet voor- hoofd- en nagerecht bij verschillende restaurants op de route. Voor meer informatie over dit arrangement kijkt u hier

Voor een compleet overzicht van restaurants kijkt u op https://www.alkmaarprachtstad.nl/eten

 

Top

In verband met het Coronavirus is het nog onbekend wanneer de Kaasmarkt weer zal plaatsvinden. Houd deze website in de gaten voor informatie en updates omtrent de Kaasmarkt van 2021.

Due to the Coronavirus, it is still unknown when the Cheese Market will take place in 2021. Please visit this website again for more information and updates about the Cheese Market in 2021

Aufgrund des Corona-Virus ist noch nicht bekannt, wann der Käsemarkt wieder stattfinden wird in 2021. Für weitere Informationen und Aktualisierungen zum Käsemarkt 2021 raten wir Ihnen, diese Website nochmal zu besuchen.