Touroperator

Alkmaar, dé stad waar al het moois wat Holland heeft verzameld is. Wanneer u met uw groep onderweg bent in Nederland, mag een bezoek aan de beroemde kaasmarkt in Alkmaar niet ontbreken. Op traditionele wijze wordt bezoekers hier getoond hoe de handel in kaas in zijn werking gaat. Tienduizenden kilo’s kaas liggen op het beroemde Waagplein te wachten om onder toeziend oog van uw gasten verhandeld en vervolgens gedragen te gaan worden door de welbekende kaasdragers. Een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt zal zeker een van de hoogtepunten van de trip door Nederland worden.

Graag bieden wij, samen met u, uw gasten de gelegenheid om al het moois van Alkmaar te ontdekken. Samen met de VVV regelt u gemakkelijk een meertalige gids voor uw groep, tickets voor de diverse musea, een rondvaart door de Alkmaarse grachten of een overnachting in een van de comfortabele hotels in Alkmaar.

VVV Alkmaar is uw partner voor:
- Het boeken van tickets voor diverse attracties en musea
- Het reisbegeleiding door ervaren en meertalige gidsen

Samenwerken met VVV Alkmaar betekent samenwerken met dé kenner van de lokale hotspots met jarenlange ervaring. Samen maken wij het verblijf van uw gasten onvergetelijk!

 

Top