Touroperator

Alkmaar, dé stad waar al het moois wat Holland heeft verzameld is. Wanneer u met uw groep onderweg bent in Nederland, mag een bezoek aan de beroemde kaasmarkt in Alkmaar niet ontbreken. Op traditionele wijze wordt bezoekers hier getoond hoe de handel in kaas in zijn werking gaat. Tienduizenden kilo’s kaas liggen op het beroemde Waagplein te wachten om onder toeziend oog van uw gasten verhandeld en vervolgens gedragen te gaan worden door de welbekende kaasdragers. Een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt zal zeker een van de hoogtepunten van de trip door Nederland worden.

Graag bieden wij, samen met u, uw gasten de gelegenheid om al het moois van Alkmaar te ontdekken. Samen met de VVV regelt u gemakkelijk een meertalige gids voor uw groep, tickets voor de diverse musea, een rondvaart door de Alkmaarse grachten of een overnachting in een van de comfortabele hotels in Alkmaar.

VVV Alkmaar is uw partner voor:
- Het boeken van tickets voor diverse attracties en musea
- Het reisbegeleiding door ervaren en meertalige gidsen
- Het boeken van (kaas)lunches en diners
- Het boeken van overnachtingen

Samenwerken met VVV Alkmaar betekent samenwerken met dé kenner van de lokale hotspots met jarenlange ervaring. Samen maken wij het verblijf van uw gasten onvergetelijk!

 

Top

Op vrijdag 1 oktober zal er één kaasmarkt plaatsvinden! Van 10 tot 12 uur vindt deze verkleinde versie van de kaasmarkt plaats op het Waagplein. Bezoekers van wordt bij de toegang tot het marktterrein gevraagd de coronacheck-app met een geldige QR-code en een identiteitsbewijs te laten zien.

There will be one cheese market on Friday 1 October! This reduced version of the cheese market takes place on Waagplein from 10 a.m. to 12 noon. Visitors to the market area are asked to show the coronacheck app with a valid QR code and proof of identity

Am Freitag, 1. Oktober, findet ein Käsemarkt statt! Diese kleinere Version des Käsemarktes findet auf dem Waagplein von 10 bis 12 Uhr statt. Besucher des Marktgebietes werden gebeten, die Coronacheck-App mit gültigem QR-Code und Identitätsnachweis vorzuzeigen.