Beleef de kaasmarkt van heel dichtbij

In verband met het Coronavirus is het nog onbekend wanneer de Kaasmarkt in 2021 zal plaatsvinden. Houd deze website in de gaten voor informatie en updates omtrent de Kaasmarkt van 2021. Een deel van de markt is speciaal gereserveerd voor groepen. Onder leiding van onze gidsen kunt u de markt van wel heel dichtbij meemaken. Naast een kijkje op de kaasmarkt zelf, bezoekt u ook het Weeggedeelte en de kaasdragerskamer.

Rondleiding Kaasmarkt

Een bezoek aan de kaasmarkt kunt u ook combineren met een rondleiding door het Hollands Kaasmuseum en/of een stadswandeling.

Rondleiding Kaasmarkt (30 minuten) *

Ook de volgende combinaties zijn mogelijk:

Rondleiding kaasmarkt & Kaasmuseum *
Rondleiding kaasmarkt & Stadswandeling *
Rondleiding kaasmarkt, Kaasmuseum & een Stadswandeling *

Een bezoek aan het Kaasmuseum kunt u uitbreiden met een kaasproeverij *

Voor reserveringen kunt u bellen met 072-5114284 of een e-mail sturen naar info@vvvweb.nl. Prijzen voor groepsarrangementen en rondleidingen zijn op aanvraag.

* maximaal 18 personen per gids.

Top

Op vrijdag 1 oktober zal er één kaasmarkt plaatsvinden! Van 10 tot 12 uur vindt deze verkleinde versie van de kaasmarkt plaats op het Waagplein. Bezoekers van wordt bij de toegang tot het marktterrein gevraagd de coronacheck-app met een geldige QR-code en een identiteitsbewijs te laten zien.

There will be one cheese market on Friday 1 October! This reduced version of the cheese market takes place on Waagplein from 10 a.m. to 12 noon. Visitors to the market area are asked to show the coronacheck app with a valid QR code and proof of identity

Am Freitag, 1. Oktober, findet ein Käsemarkt statt! Diese kleinere Version des Käsemarktes findet auf dem Waagplein von 10 bis 12 Uhr statt. Besucher des Marktgebietes werden gebeten, die Coronacheck-App mit gültigem QR-Code und Identitätsnachweis vorzuzeigen.