De kinderkaasmarkt, verboden voor ouders!

In verband met het Coronavirus is het nog onbekend wanneer de kinderkaasmarkt in 2021 zal plaatsvinden. Houd deze website in de gaten voor informatie en updates omtrent de kinderkaasmarkt van 2021. Kaartjes zijn te koop via de webshop van de VVV of in de VVV zelf.

Voor wie

De kinderkaasmarkt is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. De gids neemt de kinderen mee naar het deel dat normaal niet toegankelijk is voor publiek. Hier krijgen ze uitleg en hebben ze prima zicht op wat er allemaal gebeurt op de markt. Misschien wel het allerleukste onderdeel van deze ‘kinderkaasmarkt’ is dat de kinderen zelf op de kaasweegschaal mogen. Van de kaasdragers ontvangen ze vervolgens een weegcertificaat. 

 

Wanneer

In verband met het Coronavirus is het nog onbekend of de kinderkaasmarkt in 2021 kan doorgaan. Houd deze website in de gaten voor informatie en updates omtrent de kinderkaasmarkt van 2021.

De kinderkaasmarkt duurt van 10.30 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 11.30 uur. U kunt via de webshop van de VVV kaartjes bestellen of telefonisch via 072-5114284. U kunt ook aan de balie reserveren en direct betalen (mits er nog plaats is). VOL=VOL.

 

Top

In verband met het Coronavirus is het nog onbekend wanneer de Kaasmarkt weer zal plaatsvinden. Houd deze website in de gaten voor informatie en updates omtrent de Kaasmarkt van 2021.

Due to the Coronavirus, it is still unknown when the Cheese Market will take place in 2021. Please visit this website again for more information and updates about the Cheese Market in 2021

Aufgrund des Corona-Virus ist noch nicht bekannt, wann der Käsemarkt wieder stattfinden wird in 2021. Für weitere Informationen und Aktualisierungen zum Käsemarkt 2021 raten wir Ihnen, diese Website nochmal zu besuchen.